Welkom

Welkom bij COBRAdagen

Het congres voor chirurgische gynaecologie. Traditiegetrouw spraakmakend op woensdagavond, fenomenaal op donderdagavond en state of the art op donderdag en vrijdag.

Thema

Het thema van COBRAdagen 2018 is BACK TO THE FUTURE

De inspiratie voor dat thema ontstond toen bleek dat in 2018 COBRAdagen 30 jaar bestaat. Het moment om terug te kijken maar ook om vooruit te kijken: wat staat ons de komende 30 jaar te wachten?
Maar vooral is het 't ultieme moment om ons te realiseren waar we zouden zijn als het vroeger anders zou zijn gegaan: zou de operatierobot hebben bestaan als de laparoscoop nooit zou zijn uitgevonden? Samen met onze gasten en onze sponsoren willen we het goede van het verleden laten beklijven en willen we naar de toekomst kijken om de gynaecologische chirurgie vooruit te helpen en zo de zorg voor onze patienten verbeteren.
Het programma is helemaal klaar, het thema verzekert WEDEROM dat het bol zal staan van innovatie, inspiratie en wijze lessen uit het verleden en voor de toekomst. En net als op COBRA16 zullen er zowel plenaire sessies zijn als parallelle sessies voor meer diepgang en discussie.

 

Nieuw: Gratis pendelbus

Woensdag aan het einde van de middag en donderdagmorgen vroeg rijdt er een gratis pendelbus tussen het Centraal Station van Leiden en NH Leeuwenhorst.
Vrijdag na het sluiting van COBRAdagen 2018 rijden er pendelbussen naar Schiphol én Centraal Station Leiden.
De vertrektijden staan op de pagina "Tips voor een vlotte inschrijvinging" en worden vermeld op het inschrijfformulier.